POKKA KAI ΕΧΘΡΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ

.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Σας καλωσορίζω στο νέο μου ιστολόγιο.

Μαζί θα σχολιάσουμε τα αειπληθαίνοντα θέματα που αφορούν την καθημερινή ζωή, αλλά και πέρα από αυτήν, σε ένα ταξίδι προς το άγνωστο, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό. Πάντα έχουμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε και να πράξουμε ξεπερνώντας τα λογοκρισιακά όρια μιας κοινωνίας που δεν είναι πάντα σωστή, αλλά απαιτεί να αντιμετωπίζεται ως αυθεντία. Αλλά τις περισσότερες φορές δεν το κάνουμε γιατί δε θέλουμε να αποχωριστούμε τη ζεστασιά του συνόλου που ανήκουμε ήδη.

Εδώ, σ' αυτόν τον φανταστικό τόπο, θα μπορεί οποιοσδήποτε να εκφραστεί και να θίξει γεγονότα και έννοιες με παραγωγικό τρόπο, χωρίς την απειλή της απότομης αποξένωσης από τους θεσμούς με τους οποίους πάλευε όλη του τη ζωή να αποκτήσει ή να κατακτήσει. Και ίσως, μετά από λίγο καιρό, αποφασίσει ότι δεν αξίζει τελικά τον κόπο να διατηρεί τη συντριπτική πλειψηφία από αυτούς.


Μοναδικός περιορισμός για τη συμμετοχή σας σε οποιοδήποτε θέμα ή συζήτηση είναι η ειλικρίνεια. Ιδιαίτερα σε όσους γράφουν με ξενισμούς (δηλαδή greeklish). Αυτοί οι τελευταίοι δεν είναι ειλικρινείς ούτε με τη γλώσσα που τους έμαθαν αλλά ούτε καν με τον εαυτό τους, κρυμμένοι πίσω από την φθαρμένη παρωπίδα της ντροπής, φοβούμενοι να αντιμετωπίσουν τους περισσότερους από τους συνομιλητές τους. Και με τον κίνδυνο να μη γίνονται όλες τις φορές επακριβώς κατανοητοί.


Δεν έχουμε χώρο ούτε για δειλούς ούτε για ψεύτες. Αυτοί θα βρουν το δρόμο τους μόνοι τους. Εδώ, μέχρι και ο λαγός τολμάει.

2 Comments:

  1. YouAreMajesty said...
    καλως σε βρηκα λοιπον,λαγε ...
    Unknown said...
    Λαγός Μεγάλος!

Post a Comment



Νεότερη ανάρτηση Αρχική σελίδα